om FreakOut festival (fortsat)

FreakOut festival er en teaterfestival med plads til Finurligheder, Fællesskab og Forskelligehed...


Finurlighed

Finurlighed er et sammenkog af skæve tankegange, sjove kroppe og positive sind, der sammen skaber en ustoppelig energi!


På FreakOut festival vil du opleve eksperimenterende teater, crazy cabarets og den hektiske stemning fra markedspladsen, hvor boder, eventyrvæsner og diverse happenings  fylder luften med intensitet fra alle de unge med særlige finurligheder.


Fællesskab

FreakOut festival er kreativ energi i en form, hvor alle kan navigere, i trygge rammer. Med krop og oplevelse i centrum giver fælleskabet den tryghed, der er fundamental for, at de unge kan forholde sig til de mange indtryk, festivallen skaber.


Værdier som ENGAGEMENT og MEDANSVAR er i fokus, når vi oplever hinanden i sjove situationer. Her er der plads til leg og udfoldelse og i mødet med andre oplever de unge et fælleskab, hvor relationer bliver styrket og nye relationer opstår.


Forskelligehed

Alle de unge mennesker, der deltager på FreakOut festival kommer med deres egne erfaringer og byder ind med det, de kan.


Nysgerrighed og lysten til at indgå i fællesskabet med andre unge, styrker den enkeltes POTENTIALE og forståelsen for at YDE og NYDE i tilværelsen.  Her er plads til alle mennesker og mangfoldigheden styrker kreativiteten på alle måder.


FreakOut festival står aldrig stille. Det er rå energi, som blomstrer med de unge som skaber den. Derfor ved vi aldrig, hvor det ender.


FreakOut festival er som en levende fællesorganisme, der bevæger sig i teater, fest, musik og farver.

Karise Efterskole

Rønne Alle 7

4653 Karise

www.kariseefterskole.dk

Telefon: 56 76 74 00

Email: kontor@kaef.dk